Historiske linjer

En kort beskrivelser år for år...

Sammen for MyHome - 2024
MyHome-konserten har etablert seg som en tradisjon i Sandefjord. Vi er fortsatt opptatt av å løfte lokale artister og talenter sånn at vi kan presentere en helkveld med lokalmusikk.


Årets konsert inneholdt en meget spennende lineup med flere unge lokale talenter som virkelig er i ferd med å "slå igjennom" nasjonalt. Både Ingrid Saga, Zimmermann og Melis er eksempler på dette. Deres konserter var i ypperste klasse! Kvelden inneholdt også gamle ringrever som har spilt på mang en lokal scene tidligere! Det ble en eventyrlig atmosfære i en fullsatt Harmonie arena.

Med cirka 250 betalende og totalt 300 i salen, så ble denne arenan omgjort til en intim storstue. Tilbakemeldingene fra publikum var strålende og kvelden ble "tidenes MyHome-konsert".

Artistene som spilte var Ingrid Saga, Zimmermann, Melis, Øygruppa, Philips Pirater, KROM, The F&M Project. I tillegg så et MyHome-band dagens lys og fremførte egen MyHome-låt.

Tusen tusen takk til alle som kom, alle artister og frivillige for at denne kvelden ble så bra som den ble. Takk også til samarbeidspartnere og sponsorer.

Nå sikter vi mot 10års jubileum 25.januar 2025.


Sammen for MyHome - 2023
Endelig var det duket for ny MyHome-konsert. Denne gang var konserten flyttet fra Verdensteateret til byens nye storstue, Hjertnes Harmonie Arena.  Dette ble den første konserten siden før koronapandemien, så en viss spenning var det knyttet til combacket for dette konsertprosjektet, tre år etter sist konsert.

Det ble en helt strålende kveld. Hjertnes Harmonie ga et helt annet lydbilde og et langt bedre visuelt uttrykk enn VT, og det samme var fasilitetene for publikum! I underkant av 200 publikummere koste seg på konsert denne kvelden.

Artistene som spilte var talenter fra ungdomshuset Napern, Ulrik Rise, Wick Street Band, Jazzy Sassy Frankfurters, Lars Moen, The F&M Project og Philips Pirater.

En stor takk til alle artister og frivillige som jobbet på dugnad nok et år! Uten dere hadde dette konsertprosjektet ikke latt seg gjennomføre!


Sammen for MyHome 2022

Dessverre avlyst da koronabølgen slo mot oss vinteren 2021-2022.


Èn kveld Sammen for MyHome - 2021

Det skulle vise seg å være vanskelig å få gjennomført konsert i 2021. Planen var å lage en storslått 5 års jubileumskonsert, men koronaen ville det annerledes. Vi var godt i gang med planleggingen, men gjennom høsten og vinteren ble planene gradvis endret. Utgangspunktet var 250 publikummere på Verdensteateret, men det ble til 80 publikummere, og senere til 50 publikummere og streaming hjem i stua. 

Etter flere runder med vurderinger var tanken å flytte konserten til konsertstedet The Note, dette hadde med økonomiske hensyn å gjøre. Der skulle det lages intimkonsert for 50 personer og live-sending med intervjuer og gjester.

Da restriksjonene ble endret til maks 10 publikummere, så skjønte vi at nå var alt håp ute og det var kroken på døra for årets arrangement. Trist, men sant....

Spontant valgte vi å opprette en innsamlingsaksjon via SPLEIS og Vipps. Det resulterte i en enorm respons, og mange positive tilbakemeldinger. Det gjorde at vi allikevel klarte å samle inn et betydelig bidrag til barnehjemmet. Sandefjordinger viste nok en gang at de har et stort hjerte for MyHome, og det er vi veldig takknemlige for.


Sammen for MyHome IV - 2020
Igjen var det duket for en ny MyHome-konsert. Dette er i ferd med å bli en god tradisjon og noe konsertinteresserte sandefjordinger ser frem mot. Prosjektet er et viktig bidrag til kulturen i Sandefjord samtidig som det en viktig veldedighetskonsert.

Det var nok en gang en utrolig varm og positiv atmosfære på Verdensteateret da det nok en gang ble invitert til en konsertkveld med 7 artister med forankring til Sandefjord. Byen har enormt mye kvalitetsmusikk å by på, og denne kvelden kom de musikalske høydepunktene som perler på en snor. Kvelden innehold, som vanlig, en salig blanding av sjangere. Vi ble dratt inn i jazzverden, funkverden, rockabillyverden, tilbake til Ziggy Stardust og Jumi Hendrix' storhetstid. Dette var særdeles moro nok en gang!

Artistene som spilte denne kvelden var: Lars Moen, Røshnes Jazz Band, Mamafeelgood, Robert Skarsbakk, KROM, Lick'Em By Smiling og Philips Pirater


"Sammen for MyHome - NO.3" - 2019
Det var helt umulig å ikke gå i gang med nytt prosjekt og ny konsert i 2019, etterspørselen var stor og gleden ved å skape en slik musikkfest var virkelig tilstede. 19.januar ble det nok en gang skapt en magisk aften på Verdensteateret, og denne gangen ble alle billetter solgt. Det er veldig moro!

Denne utgaven av Sammen for MyHome var preget av mange band, men også en salig blandig av sjangere som vanlig. Ekstra stas var det at sjølvaste ILA AUTO spilte denne kvelden og skapte stor stemning. Kvelden også bl.a deilige jazztoner, samt en reise tilbake for å oppeleve Bowies Ziggy Stardust univers. Det ble rock'n'roll og stor stemning.


Artistene som spilte var: Henriette Berggren Trio, Cruisin' Cale, ILA AUTO, Lick'Em By Smiling (Bowie), Lars Moen Band, Philips Pirater og TUSH


"Sammen for MyHome II" - 2018
Etter suksessen på Verdensteateret var etterspørselen stor etter en ny konsert, noe som har resultert i at Verdensteateret nok en gang ble booket.20.januar 2018 ble nok en magisk konsertkveld gjennomført på et fullsatt Verdensteateret. 

Det ble mye folk og stemningen var svært god med bare blide og trivelige gjester på besøk. Vi klarte å gjenskape atmosfæren fra 2017, og vi kunne konstatere at de besøkende tilbragte enda mer tid inne i lokalet enn året før, det var mye folk hele tiden. I tradisjon tro var det et godt gammeldags loddsalg, og det ble delt ut fine premier fra scenen. 

Takk til alle gjester som kom, takk til alle artister som spilte på dugnad og til slutt takk til alle de frivillige som jobbet gratis gjennom hele dagen, dagen og til sene nattetimer.

De strålende artistene som spilte denne kvelden var Kelly Dickson m/Bitt av Brazillen, Ida Stein, Lars Moen, Ol'McDonalds, The F&M Project, Philips Pirater og Mirror Image.


"Sammen for MyHome" - 2017
Høsten 2016, godt over et år etter veldedighetslaget i hagen så kom fristelsen for å gjenta veldedighetslaget, men nå var det ingen som var 40 år eller andre runde tall. Æsj, skal vi vente helt til neste sommer hvis vi skal ha det i hagen? Nei....løsningen ble at jeg kontaktet Verdensteateret og booket datoen 21.januar 2017. Jeg kontaktet Leif Arild Jensen igjen og sa noe sånn som at jeg nå hadde booket Verdensteateret og at det ble ny veldedighetskonsert. Han var nok en gang med på planene, og det var bare å sette i gang.

Det betydde egentlig at vi plutselig satt med kontrakten på et leid lokale, men inget program, ingen artister, ingen andre avtaler. Alt vi satt med var ideen om å gjøre dette igjen, men i litt større skala og gjerne innendørs på en god konsertscene. Det ble også litt lenge å vente helt til neste sommer med ny minifestival. Slik havnet vi på Verdensteateret i 2017.

Prosjektet endret navn til "Sammen for MyHome" og konseptet ble mer kommersielt. Velvilligheten til artistene, samarbeidspartnere og frivillige var enorm, ren positivitet. Dette arrangementet ble en stor suksess og alle innvolverte hadde en fantastisk kveld. 

I overkant av 200 publikummere gjestet konserten og fikk oppleve disse artistene fra scenen;
Fiin Aargang, Ingrid Saga Andersen m/band, Lars Moen, Medborgarna, Philips Pirater og The F&M Project.  


"Stian40 - Et Veldedighetslag" - 2015
Det var slik dette startet, planleggingen av et 40års-lag i 2015. Hvordan lage noe annerledes? Hvordan samle mange mennesker uten at de skal føle seg forpliktet til å gi gaver.

Hvorfor ikke lage en konsert i hagen til inntekt for et godt formål?

Leif Arild Jensen som driver barnehjemmet MyHome kjente jeg litt til fra før og prosjektet deres hadde jeg hørt om før. Dermed var valget enkelt. Hvorfor ikke hjelpe en liten organisasjon med gode verdier og som jeg kan følge på relativt nært hold. Da jeg tok kontakt med Leif Arild så var han med på planene umiddelbart. Resten er historie.

Den lille festivalen ble holdt hjemme i egen hage, og med hjemmesnekret scene en pyntet hage så var alt duket for en magisk kveld. 

Med artistene Fiin Aargang, Elling Hem, Dynamo Star Drive og Prins Pedersen ble det en strålende kveld.