Om Sammen for MyHome

Sammen for MyHome er et konsertprosjekt med to hovedmål; det ene er å samle inn penger til barnehjemmet "My Home" som ligger i Freetown, Sierra Leone. Barnehjemmet er stiftet og drevet av "My African Aid organisation" (MAAO) som også ligger i Sandefjord. Det andre hovedmålet er å skape en festkveld for konsertglade publikummere i Sandefjord, der hovedsakelig artister med tilknytning til Sandefjord kan vise seg fram på tvers av sjanger og tempo. 

Arrangørene av dette arrangementet er "Sammen for MyHome", som består av Stian Lundh Handen og Hanne Reidun Stoestein. Vi er ikke involvert i driften av selve barnehjemmet, og er en helt selvstendig arrangør av veldedighetskonserten.

I 2018 besøkte vi barnehjemmet i Sierra Leone, og vi kan bekrefte at pengene kommer frem og at hjelpen nytter. Barna på barnehjemmet som gis en mulighet til å skape et bedre liv blir tatt godt vare på, de går på skole og får 4 daglige måltider. De stråler over livssituasjonen på barnehjemmet. Det er godt å se.

Dette er også et viktig kulturarrangement i Sandefjord der artister og band fra byen eller røtter i byen skal få en felles scene og presentere sin musikk på, egenprodusert eller cover. Det at publikum i Sandefjord kan oppleve flere lokale artister på en og samme kveld er viktig fordi kvaliteten på musikerne og artistene i Sandefjord er for høy til at man bør å glipp av den. Det finnes så mange dyktige lokale artister som publikum ikke har opplevd ennå, dermed er en slik kveld en strålende mulighet til å møte flere av dem.

Hele overskuddet til barnehjemmet
Hjelpeorganisasjonen MAAO mottar det hele overskuddet fra arrangementet, og det er ingen av oss som arrangerer som tjener noe økonomisk på dette. Alle arrangører, artister og frivillige jobber på dugnad med dette. Lederne i MAAO har under og etter prosjektet full tilgang til regnskap, og de innsamlede midlene skal øremerkes til formålet det samles inn til.

Hvorfor "My Home"?
Årsaken til at formålet er dette barnehjemmet er rett og slett fordi vi blir mektig imponert over Leif Arild Jensen og Petal-Anne Jensen som driver dette barnehjemmet her fra Sandefjord på privat initiativ ved siden av sine normale jobber i Sandefjord. De bruker mye tid og energi på å hjelpe disse barna og da tenker vi at vi gjerne vil bidra med noe økonomisk for å hjelpe dem. Det står dyp respekt av den jobben disse to ildsjelene gjør! 


Sammen for MyHome
Hasleskogveien 16a, 3229 Sandefjord
Org.nr: 923 257 454