Premier 2023

Kjøp lodd og vinn fine premier

Vi kjører også i år et godt gammeldags loddsalg. alle inntekter på loddsalget går rett inn i overskuddet som gis til barnehjemmet. Loddene kjøpes på stedet. 

Vi trekker premiene fra scenen cirka kl.21.15, og du kan vinne strålende premier:

1. Fjordfesten 2-dagers pass

4.-5.august arrangeres byens største musikalske folkefest i byen. Fjordfesten har etablert seg som en av sommerens store høydepunkter, et sted der "alle" er og opplever en fantastisk helg er sammen. 2023 byr på mange store artister, og til nå er Matoma, Maria Mena og DeLillos presentert som artister. 

Vi har 2 stk 2-dagers festivalpass i premiepotten!
Verdi pr. billett er kr. 1.700,-


Bakgården Cafè - Gavekort

Bakgården Cafè er en av Sandefjords koseligste steder å møtes for en lunsj, middag eller konsertkveld. Gjennom en årrekke har Bakgården arrangert uforglemmelige konserter. Programmet/planene for konsertsommeren er ikke helt klart ennå i Bakgården, men Lotte vil gjerne bidra med premie også i år til MyHome-konserten. Bakgården har levert gavekort i flere år og det er vi veldig takknemlige for!

Lotte gir 2stk gavekort av verdi kr.400,-
...som enten kan benyttes på konsert, lunsj eller annet :)


Alonsojentenes teselskap

Bli med på Alonsojentenes teselskap i hagen. Her får du en hyggelig ramme rundt ettermiddagsteen. Vi serverer velkomstdrikk i pergolaen, du får tid til å rusle en runde i hagen før du finner plassen din på tunet/i hagestuen. Vi serverer teselskapsmat med et touch av Alonso, maten lages og presenteres av vår hobbykokk HennyBeBe.
I løpet av ettermiddagen blir det toner fra tunets scene.
Selskapet starter ved pergolaen kl 17  

Du kan altså vinne 2 stk billetter til Alonsojentens Teselskap i Alonsohuset.
Arrangementet foregår 19.juli kl.17.00
Verdi pr. billett kr. 475,-


Kurbadhagen

Byens egen konserthage snekrer også i 2023 sammen et fantastisk konsertprogram for sommeren. Flere konserter er allerede lansert, som f.eks Valentourettes, Marit Larsen, Erik og Kriss/Trang Fødsel og Onkel P og de fjerne slektningene.

Kurbadhagen har tidligere også bidratt med gavekort på konsert i vårt enkle lille lotteri, det gjør de denne gangen også.

I potten ligger konsertbilletter for sommeren 2023
Verdi fra kr. 500,- pr. billett.


Sandefjord Fotball

Sandefjord Fotball er klar for Tippeligaen etter en dramatisk sesongavslutning i høst. SF har gjennom alle år bidratt med premier til Sammen for MyHome. Nå kan du vinne både VIP-billetter og sesongkort for 2023

I potten ligger 1x sesongkort for 2023, og gavekort på 2x VIP-billetter til valgfri kamp!
Verdi kr. 3.400,-