Artister 2024

Artistene 2024

Programmet for 2024 blir variert og meget godt. Du får oppleve unge talenter, med de vakreste stemmer. Dere får oppleve seig rock og erfarne musikere. Det blir full rockabilly fest og deilige blåserrekker med funk! Dette ligger an til å bli en fantastisk kveld!

I tillegg til disse 6 artistene under så blir det urpremiere på en MyHome-låt som fremføres at MyHome-bandet. For one night only....

Les mer om artistene under....


Ingrid Saga

Ingrid spiller endelig på MyHome-scenen igjen. Vi hadde gleden av å oppleve Ingrid på den første MyHome-konserten som vle holdt på Verdensteateret i 2017. Siden den gang har vi lengtet til at hun skulle komme tilbake.

Musiker og låtskriver Ingrid Saga er nylig tilbakevendt etter flere år utenlands, først som student ved Berklee College of Music i Boston, deretter med korte og lengre opphold i Paris, New York og LA. Med bakgrunn i jazz, samt inspirert av singer-songwriter tradisjonen, faller musikken hennes innenfor ulike sjangre - med søkende tekster, melodiøse linjer og overraskende harmoniske vendinger. Saga har det siste året gitt ut fire singler og EPen Serendipity. Debutalbumet er på vei, og hun samarbeider blant annet med Grammy-vinnende produsent og bassist Larry Klein.

Du finner Ingrid på Spotify

Foto: Anna Rosenlund


Melis
Det er stor stas for oss at Melis (Lise Mæland) tar turen til oss for å presentere to låter fra hennes kommende album.

Melis har også releaskonsert på Harmonie arena 26.april, noe vi oppfordrer alle Sandefjordinger å kjøpe billett til...men først skal hun varme oss litt opp på MyHome-konserten.

Musikken til Melis fenger 80-tallets synth-sound, samt rnb-referansene hun vokste opp med på 90-tallet. Dette skaper det helhetlige bildet på hennes egen musikk. Melis skriver tekstene og melodiene sine selv, og har lang erfaring fra live-opptredener. Hennes unike klang i stemmen gir henne særegenhet som er lett gjenkjennelig.


Zimmermann

Amund Zimmermann Børresen fra Sandefjord gjør seg nå en karriere under artistnavnet Zimmermann. Med over 55.000 månedlige lyttere på Spotify, og med debutsingelen "Månen" som er avspilt over 1.100.000 ganger bekrefter han sine kvaliteter som sanger og låtskriver. Han har vært A-listet på P3 hele 16 uker for samme singel.

I disse dager er han aktuell med sin jule-EP "Levende lys" med to egenkomponerte låter. Frostrøyk og Levende lys fortjener mange runder på radioen i juletiden. Det samme gjør de to andre julelåtene han har laget egen versjon av på samme EP.

Hans klokkeklare fløyelsmyke stemme kombinert med akustisk gitar gir et nydelig sound som alle stuer og konsertlokaler fortjener å fylles av.

Vi gleder oss stort til at Zimmermann skal spille på årets MyHome-konsert!! 


KROM

KROM er eit hardtsvingande tilskot i den norske rockabilly/americana- floraen. Bandet debuterte våren 2016 med albumet Hopp, Karoline! (Gramofon).

KROM skriv eigne låtar, og skil seg ut ved å bruke morsmålet i ein ellers så erkeamerikansk sjanger. Musikalsk sneiar bandet innom dei fleste sjangrane under roots-paraplyen, men med eit solid rotfeste i klassisk rockabilly.

Sidan bandet skriv på norsk, er det ikkje til å stikke under ein stol at Vazelina Bilopphøggers blei spelt mykje på guterommet i si tid. Legg ein til artistar som Stray Cats, Seatsniffers, Johnny Cash og Eddie Cochran får ein ein viss peikepinn på kor landet ligg. 

To tekstforfattarar frå kvar si side av vasskillet resulterer i låtar med høvesvis nordfjord- og hallingdialekt. Medlemmene har fartstid frå band som Green Granadas, Beat Tornados, Yngve & his Boogie Legs og Fabel. KROM er lyden av gutar frå grisegrendte strøk, med hamrande rock`n rollhjarter fyllt til randen av speleglede!

KROM er:
Odd-Erik Lothe - vokal og gitar
Ståle Søndrål Wick - vokal og gitar
Morten Pisani - trommer
Yngve Jordalen - ståbass

KROM finner du på Spotify...!


Philips Pirater

Piratene fra Sandefjord har vært et fast innslag på MyHome-konserten i alle år. De bidrar med å levere backline og hjelper til med det sceniske.

Bandet er i disse dager ute med sin første singel på Spotify, "Ships in the night". Gutta levere tradisjonell god og halvseig rock med deilige gitarriff. På MyHome-konserten vil dere få høre både egenskrevne låter og coverversjoner av andre rockelåter.

Bandet er kjent for å være godt håndverk med dyktige musikere. Lydbildet disse tre karene klarer å fremdrive er imponerende!

Bandet består av:
Philip Anderson
Are Gogstad
Andrè Severin Nilsen


Øygruppa

Sandefjord-bandet Øygruppa har holdt det gående i over 40 år, og er fast inventar på Fjordbluesfestivalen i 20 av dem. Nå er de klare for My Home for første gang. På repertoaret finner vi denne gangen låter av Pink Floyd, Beatles, Joe Cocker og litt til.

Bandet består av:
Kjell Christian Børresen (gitar)
Arvid Rove (gitar)
Petter Holskjær (bass)
Petter Ohrem (keys)
Bjørn Tørrestad (trommer)
...og for anledningen Linett Krohn (kor) og Nancy G. Ore Olsen (kor).


The F&M Project

Dette bandet har skapt liv på MyHome-koserter tidligere. Med drivende låter, tøff blåserrekke og mye energi på scenen er det vanskelig å sitte stille når F&M Project spiller! 

Dette skriver bandet selv:
Vi i The F&M Project gleder oss til å bidra på "Sammen for MyHome" nok en gang!
Bandet stiller med full blåserekke og skal spille en god blanding av funk, soul og rock! Både egne låter og cover.

Vi har tidligere spilt på Fjordfesten og Fjordblues, samt egne konserter både i Sandefjord og Larvik. Nå er det MyHome-konsert igjen og vi gleder oss stort!

The F&M Project startet i 1993 med Fredrik og Martin og bandet Rainwalkers og har stått på scenen sammen i flere forskjellige sammensetninger i 30 år!

Besetningen er:
Vokal: Martin Simensen
Gitar: Morten Hansen
Keys: Rune Moland Sørensen
Bass: Fredrik Hem-Andersen
Trommer: Gaute Eldøy
Sax: Arve Karlsen
Trompet: Håkan Salomonsson
Trombone: Knut Erik Rusten

Foto: Torstein Flåm
Foto: Torstein Flåm